Novice

Natisni stran

NAJ SE VAŠA MIZA LETOS ŠIBI POD SLASTNIMI VELIKONOČNIMI DOBROTAMI

03.04.2019

Velika noč je praznik, ko se zbere vsa družina in stari običaji zopet oživijo. Praznična miza se šibi pod značilnimi velikonočnimi dobrotami kot so meso, hren, kruh oz. potica in pirhi, v katerih se odražajo kulturna raznolikost in ustvarjalnost Slovenije. Ker se velikonočni čas bliža pripravite vse potrebno, postrezite nekaj odličnih jedi in skupaj z najdražjimi uživajte v vaših najljubših velikonočnih tradicijah. Z vami...več »


ZA PUSTA NAJ SE OBILNO HRUSTA

27.02.2019

ZA PUSTA NAJ SE OBILNO HRUSTA Pust je prastar praznik in že od nekdaj je veljalo, da se je treba ob pustu pošteno najesti. Le obilna pustna pojedina naj bi prinesla bogato letino. Običaj izvira iz starih poganskih navad, ko so naši predniki preganjali zimo in klicali pomlad. Praznične pustne jedi se v različnih krajih razlikujejo, vsem pa je skupno, da so mastne, ocvrte in posute s sladkorjem. Najbolj znana in...več »


SVINJSKA KRAČA ZA GIBČNE SKLEPE IN LEPO KOŽO

20.02.2019

Ste vedeli, da se v svinjskih kračah, ki jih tako radi pripravljamo za pusta nahaja ogromno NARAVNEGA KOLAGENA, ki koristi našim sklepom in poskrbi za lepo, mehko ter voljno kožo. Kolagen je poglavitna beljakovina in temelj vezivnega tkiva, ki skupaj s skeletom in hrustancem omogoča, da stojimo pokonci. V svinjskih parkljih, kračah, svinjskem repu, glavi in uhljih je namreč največ kolagena med vsemi živili. Poleg tega je...več »


VALENTINOVA POSLASTICA ZA VAŠE NAJDRAŽJE

12.02.2019

Bliža se Valentinovo, praznik zaljubljence, vi pa še nimate ideje kako bi presenetili svojo ljubljeno osebo? Mesnine Žerak imajo za vas preprosto rešitev-presenetite jih kar z romantičnim zajtrkom in tako poskrbite za popoln začetek Valentinovega. Vse kar potrebujete so piščančje HOT-DOG hrenovke Mesnin Žerak, jajce, zobotrebce, sol in malo kulinaričnih sposobnosti. Recept je precej preprost a končni učinek je nadvse...več »


Prikazujem rezultate 1 - 5 od skupno 13
<< Prva << Nazaj Stran 1 Stran 2 Stran 3 Naprej >> Zadnja >>