Novice

Natisni stran

ŽAR PONUDBA NOVO

30.07.2018

Zraven zamrznjenega govejega žar programa (goveja pleskavica, banjaluški in šiš čevapčiči) smo v podjetju Mesnine Žerak d.o.o., Rogatec za vas pripravili še klasično ponudbo žar programa iz svinjskega in govejega mesa. ČEVAPČIČI (šifra 2605923) TEŽA CCA 3 DAG/KOS MESNI PRIPRAVEK IZ SVEŽEGA SVINJSKEGA IN GOVEJEGA MESA V RAZMERJU 50:50, Z DODATKOM ZAČIMB, TRADICIONALNEGA, ZNAČILNEGA OKUSA. NAČIN PRIPRAVE: PRIPOROČAMO...več »


ŽAR PONUDBA 100% GOVEJE

30.07.2018

Spoštovani kupec, vaše zadovoljstvo je naša skrb, zato smo za vas v podjetju Mesnine Žerak d.o.o., Rogatec pripravili novo žar ponudbo iz 100% govejega mesa. BANJALUŠKI ČEVAPČIČI ZM (ŠIFRA 1111) Ploščica iz štirih čevapčičev, teža cca 4dag/kos Mesni pripravek iz 100% govejega mesa, z dodatkom začimb, tradicional-nega značilnega okusa. NAČIN PRIPRAVE: PRIPOROČAMO PEČENJE NA ŽARU ALI V RAHLO NAOLJENI ponvi na cca 200...več »


Recept: Piščančje prsi z bučkami in prekajenimi kockami

01.07.2018

September 2016:  recept za pripravo piščančjih prsi z bučkami in prekajenimi kockami Potrebujemo: Piščančje prsiVečja bučkaČebulaVejica petršiljaSmetana za kuhanjePrekajene kocke ŽerakSol ali vegeta po potrebi Postopek: Piščančje prsi narežemo na širše trakove in jih popečemo z obeh strani. Vzamemo jih iz posode in jih shranimo na toplem. V isti posodi popražimo čebulo in dodamo na kocke narezane bučke....več »


Praznični tatarski biftek

22.11.2017

Decembrski trenutki so lahko nostalgični tudi s tatarskim biftekom  Tatarski biftek je priljubljen delikatesni namaz narejen iz sesekljanega in začinjenega svežega mesa mlade govedi in je stalnica na praznični mizi,  že vrsto let. Tatarski biftek pripravljamo izključno iz govedine domačega izvora - Izbrane kakovosti, po tradicionalni recepturi, prepoznavnega okusa. Vključuje več kot dvanajst dodatkov in začimb, na...več »


Pečena svinjska rebra s hrustljavo kožico

22.11.2017

Recept: Pečena svinjska rebra s hrustljavo kožico Sestavine: 600 g svinjskih reber s kožosolsveže zmlet poperčebulatimijanvejica rožmarina2-3 stroki česna1 dcl olja5-8 krompirjevcca. 1,5 dcl vode Priprava: Potrebujemo kvaliteten kos mesa, ki ne sme biti preveč masten in le nekaj sestavin, s katerimi meso izboljšamo.  Rebra bodo veliko boljša, če bomo dali peči naenkrat velik kos, zato je ta jed še posebej primerna...več »


Prikazujem rezultate 1 - 5 od skupno 7
<< Prva << Nazaj Stran 1 Stran 2 Naprej >> Zadnja >>