Novice

Natisni stran

SLASTNE MESNE JEDI ZA POLETNE DNI

12.06.2019

V poletni vročini se izogibamo pripravi hrane v pečici, prav tako pa nam tudi dolgotrajno kuhanje ni nič kaj po godu. Če vam je zmanjkalo idej za hitro pripravo okusnih poletnih obrokov, s čim manj truda, napora in brez nepotrebne dodatne toplote, imamo za vas pripravljenih nekaj odličnih receptov, katerih priprava vam ne bo vzela veliko časa.  Goveje pikantne klobase-suđukice z zelenjavno prilogo Slastni žar...več »


ŽAR ZA POLETNI ČAR

24.05.2019

Spoštovani kupec, Vaše zadovoljstvo je naša skrb, zato v podjetju Mesnine Žerak, d.o.o., Rogatec razvijamo najboljše rešitve za vaše potrebe, da vam olajšamo delo in povečamo učinkovitost poslovanja. NAŠE ZNANJE ZA VAŠ USPEH! Za vas smo pripravili posebno ŽAR PONUDBO kakovostnih in preverjenih artiklov: GOVEJA PIKANTNA KLOBASA SUĐUKICA Poltrajna klobasa iz telečjega in govejega mesa v naravnem ovčjem črevu. Suđukico...več »


ŽAR PONUDBA 100% GOVEJE

29.04.2019

Sezona piknikov in žara se je že začela, zato smo poleg klasične ponudbe žar programa iz svinjskega in govejega mesa, v podjetju Mesnine Žerak, d.o.o., Rogatec za vas pripravili še žar ponudbo iz 100% GOVEJEGA MESA.  GOVEJI ČEVAPČIČI teža cca 3dag/kos MESNI PRIPRAVEK IZ SVEŽEGA GOVEJEGA MESA OBOGATEN Z RAVNO PRAVO MERO ZAČIMB. Način priprave: Priporočamo pečenje na žaru ali v rahlo naoljeni ponvi na cca 180°C, čas...več »


ŽAR PONUDBA - NOVO

23.04.2019

Spoštovani kupec , vaše zadovoljstvo je naša skrb, zato smo za vas v podjetju Mesnine Žerak d.o.o., Rogatec skrbno pripravili žar ponudbo kakovostnih in preverjenih izdelkov tradicionalnega, značilnega okusa.    MESNI PRIPRAVKI IZ SVEŽEGA SVINJSKEGA IN GOVEJEGA MESA ČEVAPČIČI teža cca 3dag/kos MESNI PRIPRAVEK IZ SVEŽEGA SVINJSKEGA IN GOVEJEGA MESA V RAZMERJU 50:50, Z DODATKOM ZAČIMB. Način priprave:...več »


Prikazujem rezultate 1 - 5 od skupno 14
<< Prva << Nazaj Stran 1 Stran 2 Stran 3 Naprej >> Zadnja >>