Novice

Natisni stran

VALENTINOVA POSLASTICA ZA VAŠE NAJDRAŽJE

12.02.2019

Bliža se Valentinovo, praznik zaljubljence, vi pa še nimate ideje kako bi presenetili svojo ljubljeno osebo? Mesnine Žerak imajo za vas preprosto rešitev-presenetite jih kar z romantičnim zajtrkom in tako poskrbite za popoln začetek Valentinovega. Vse kar potrebujete so piščančje HOT-DOG hrenovke Mesnin Žerak, jajce, zobotrebce, sol in malo kulinaričnih sposobnosti. Recept je precej preprost a končni učinek je nadvse...več »


NAJ ZADIŠI PO JESENI..

25.01.2019

SPOŠTOVANI POSLOVNI PARTNER, VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠA SKRB, ZATO V PODJETJU MESNINE ŽERAK D.O.O., ROGATEC RAZVIJAMO NAJBOLJŠE REŠITVE ZA VAŠE POTREBE, DA VAM OLAJŠAMO DELO IN POVEČAMO UČINKOVITOST POSLOVANJA. NAŠE ZNANJE ZA VAŠ USPEH! ZA VAS SMO PRIPRAVILI POSEBNO JESENSKO PONUDBO KAKOVOSTNEGA IN PREVERJENEGA ARTIKLA: PEČENICA PASTERIZIRANA MESNINA, BARJENA KLOBASA IZ SVINJSKEGA MESA. NAČIN PRIPRAVE: HITRO IN...več »


ŽAR PONUDBA NOVO

30.07.2018

Zraven zamrznjenega govejega žar programa (goveja pleskavica, banjaluški in šiš čevapčiči) smo v podjetju Mesnine Žerak d.o.o., Rogatec za vas pripravili še klasično ponudbo žar programa iz svinjskega in govejega mesa. ČEVAPČIČI (šifra 2605923) TEŽA CCA 3 DAG/KOS MESNI PRIPRAVEK IZ SVEŽEGA SVINJSKEGA IN GOVEJEGA MESA V RAZMERJU 50:50, Z DODATKOM ZAČIMB, TRADICIONALNEGA, ZNAČILNEGA OKUSA. NAČIN PRIPRAVE: PRIPOROČAMO...več »


ŽAR PONUDBA 100% GOVEJE

30.07.2018

Spoštovani kupec, vaše zadovoljstvo je naša skrb, zato smo za vas v podjetju Mesnine Žerak d.o.o., Rogatec pripravili novo žar ponudbo iz 100% govejega mesa. BANJALUŠKI ČEVAPČIČI ZM (ŠIFRA 1111) Ploščica iz štirih čevapčičev, teža cca 4dag/kos Mesni pripravek iz 100% govejega mesa, z dodatkom začimb, tradicional-nega značilnega okusa. NAČIN PRIPRAVE: PRIPOROČAMO PEČENJE NA ŽARU ALI V RAHLO NAOLJENI ponvi na cca 200...več »


Recept: Piščančje prsi z bučkami in prekajenimi kockami

01.07.2018

September 2016:  recept za pripravo piščančjih prsi z bučkami in prekajenimi kockami Potrebujemo: Piščančje prsiVečja bučkaČebulaVejica petršiljaSmetana za kuhanjePrekajene kocke ŽerakSol ali vegeta po potrebi Postopek: Piščančje prsi narežemo na širše trakove in jih popečemo z obeh strani. Vzamemo jih iz posode in jih shranimo na toplem. V isti posodi popražimo čebulo in dodamo na kocke narezane bučke....več »


Prikazujem rezultate 1 - 5 od skupno 9
<< Prva << Nazaj Stran 1 Stran 2 Naprej >> Zadnja >>