O nas

Natisni stran

Mesnine Žerak d.o.o.
Strmolska 9
3252 Rogatec

Davčna številka: 22303847
Matična številka: 5850410000

T: 03 818 26 70
F: 03 582 73 24
E: info@mesnine-zerak.com

 

Mesnine Žerak, d.o.o., Rogatec je družinsko podjetje. Naši začetki segajo v leto 1928. Predniki so pričeli s poslovanjem kot obrtniki, skozi celotno razvojno obdobje pa so se organizirali v različne pravno organizacijske oblike.

Skozi čas so tri generacije po svojih močeh in lastnem znanju s podjetjem upravljale, ga razvijale in hkrati ohranjale tradicijo slovenskega podeželja.

Danes delujemo v treh sodobno tehnološko opremljenih predelovalnih obratih s 50 zaposlenimi. Timsko delo, planiranje razvoja, vestnost ter vlaganje v znanje in tehnologijo nam zagotavljajo uspeh podjetja, našo rast in razvoj.

Meso in mesni izdelki Mesnine Žerak Rogatec so namenjeni sodobnemu življenjskemu stilu potrošnikov. Temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in znanju o mikro obdelavi mesa in pripravi visokokakovostnih mesnih izdelkov.

Povezani smo z lokalnimi rejci prašičev in govedi ter tako skupaj zagotavljamo ponudbo domačega, slovenskega mesa.

Sledimo trajnostnemu razvoju na našem območju in ohranjamo kvaliteto življenja na slovenskem podeželju ter vzpodbujamo ohranjanje tradicije. S tem povezujemo vse ključne točke v proizvodnji za zagotavljanje varne in kakovostne hrane.