Novice

Natisni stran

Praznični tatarski biftek

22.11.2017

Decembrski trenutki so lahko nostalgični tudi s tatarskim biftekom  Tatarski biftek je priljubljen delikatesni namaz narejen iz sesekljanega in začinjenega svežega mesa mlade govedi in je stalnica na praznični mizi,  že vrsto let. Tatarski biftek pripravljamo izključno iz govedine domačega izvora - Izbrane kakovosti, po tradicionalni recepturi, prepoznavnega okusa. Vključuje več kot dvanajst dodatkov in začimb, na...več »


Pečena svinjska rebra s hrustljavo kožico

22.11.2017

Recept: Pečena svinjska rebra s hrustljavo kožico Sestavine: 600 g svinjskih reber s kožosolsveže zmlet poperčebulatimijanvejica rožmarina2-3 stroki česna1 dcl olja5-8 krompirjevcca. 1,5 dcl vode Priprava: Potrebujemo kvaliteten kos mesa, ki ne sme biti preveč masten in le nekaj sestavin, s katerimi meso izboljšamo.  Rebra bodo veliko boljša, če bomo dali peči naenkrat velik kos, zato je ta jed še posebej primerna...več »


Priporočila za pripravo izdelkov

28.06.2016

Prekajeno meso se kuha od cca 40 minut do dobre ure, odvisno od velikosti kosov (1kg je cca 50 minut kuhanja). Kos damo v lonec in zalijemo z vodo. Ko voda zavre, zmanjšamo da počasi vre. Domačo šunko s kožo lahko spečemo v testu. Ker je šunka že toplotno obdelana je ni potrebno kuhati, jo le speremo in osušimo ter položimo na testo. Zavijemo in položimo v naoljen pekač ter pečemo v pečici na 200 °C približno 50 minut. Šunko...več »


Vzrejeno v Sloveniji

01.06.2016

Objava na spletni strani ŠPAR Slovenija. https://www.spar.si/sl_SI/aktualno/slovenija--moja-deela/rejeno-v-sloveniji/kmetijska-zadruga-ptuj-in-mesnine-zerak0.htmlveč »


Prikazujem rezultate 11 - 14 od skupno 14
<< Prva << Nazaj Stran 1 Stran 2 Stran 3 Naprej >> Zadnja >>